5 Λόγοι Για Να Προτιμήσετε Τα Organic Food Bar
Πρωτοπόρες και με ηγετική θέση, οι βιολογικές μπάρες Organic Food Bar είναι οι πρώτες σε πωλήσεις και οι πιο νόστιμες βιολογικές μπάρες στον κόσμο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001 στη Νότια Καλιφόρνια από τον καταξιωμένο νευροπαθολόγο, ομοιοπαθητικό και ειδικό διατροφολόγο Dr. Jack J. Singh. Σήμερα, οι μπάρες Organic Food Bar διατίθενται σε πάνω από 20 χώρες παγκοσμίως, από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελλάδα μέχρι τη Σιγκαπούρη και τη Νέα Ζηλανδία. Και είναι η Νο. 1 επιλογή υγιεινής μπάρας σε όλο τον κόσμο. (*Πηγή: SPINSscan Natural/Energy Bars, 2006)
NO 1* Παγκοσμίως σε πωλήσεις βιολογικές μπάρες
Οι μπάρες Organic Food Bar είναι από τις λίγες στον κόσμο που είναι 100% βιολογικά πιστοποιημένες, σύμφωνα με τα πρότυπα των Διεθνών Οργανισμών USDA, JAS, ΕΟΚ 2091/2092 και της Αυστρίας, όπου τηρούνται οι πιο αυστηρές προδιαγραφές παγκοσμίως.
100% Πιστοποιημένες Βιολογικές
Οι άνθρωποι στην Organic Food Bar ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο προκειμένου να βρούνε τα καλύτερα, τα πιο αγνά και υγιεινά υλικά, τα οποία είναι πιστοποιημένα βιολογικά. Με αυτά παρασκευάζονται καθημερινά οι χειροποίητες, λαχταριστές μπάρες Organic Food Bar, σε βιολογικά πιστοποιημένες εγκαταστάσεις που τροφοδοτούνται από καθαρές και ανανεώσιμες πηγές ηλιακής ενέργειας. Παράγονται σε συνθήκες θερμοκρασίας δωματίου (δεν ψήνονται) και έτσι διατηρούν τη μοναδική τους γεύση, όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά τους στο ακέραιο.
Ασυμβίβαστη ποιότητα & Απαράμιλλη γεύση
Τα συστατικά των Organic Food Bar αποτελούν από μόνα τους απτή απόδειξη του ότι πρόκειται για τις πιο υγιεινές μπάρες στον κόσμο.
. Δεν περιέχουν GMO, υδρογονωμένα λιπαρά, συντηρητικά ή συνθετικά αρώματα.
. Επιπλέον, δεν περιέχουν επεξεργασμένη ζάχαρη- αντίθετα περιέχουν φυσικά σάκχαρα βραδείας απελευθέρωσης που προέρχονται από βιολογικές πρώτες ύλες όπως σιρόπι αγαύης, σταφίδες και χουρμάδες. Έτσι διατηρούν σταθερά τα επίπεδα ενέργειας και λειτουργούν ευεργετικά για το σώμα, το πνεύμα και τη διάθεση.
. Τέλος, είναι εύπεπτες και παράλληλα προσφέρουν πλούσια ποσότητα πρωτεΐνης στον οργανισμό.
Το περιεχόμενο είναι που μετράει στον οργανισμό
Τα Organic Food Bar είναι κάτι παραπάνω από μια απλή μπάρα, είναι τρόπος ζωής. Τρώγοντας Organic Food Bar θα βελτιώσετε την υγεία σας και θα επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τη διατροφή. Το να κατανοήσουμε ότι αυτό που τρώμε επηρεάζει την υγεία μας και το να κάνουμε καθημερινά πιο έξυπνες επιλογές διατροφής για εμάς και την οικογένειά μας, είναι τα δύο βασικά βήματα για να ζήσουμε τη ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε.
Τρόπος Ζωής
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΓΙΑΤΙ OFB
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αγοράστε On-Line
Organicfoodbar.gr © 2010-2015 ORGANIC FOOD BAR, Inc. All rights reserved.

Το υλικό αυτό δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, να αποθηκευτεί προσωρινά ή να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, εκτός εάν εξασφαλιστεί προηγουμένως η γραπτή άδεια του ORGANIC FOOD BAR, Inc.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ